JobsPartner  F.A.Q.

 

Въпроси и Отговори

Въпрос: Търся работа! Как мога да намеря работа чрез вашия сайт?
Отговор: Регистрирайте се тук. Попълнете валиден email адрес и ще получите инструкции на него. След като потвърдите регистрацията си можете да влезете в системата на Jobspartner и да попълните вашето CV.


Въпрос: Aз съм работодател. Какво да направя за да намеря квалифициран персонал?
Отговор: Регистрирайте се в JobsPartner, следвайте инструкциите и влезте в акаунта си. От там изберете 'Нова Обява' и ще бъдете попитан за това какво да съдържа вашата обява.Попълнете всички полета и натиснете 'Запази'.След това кликнете на меню 'Обяви' и след като обявата ви излезе натиснете 'Активирай'.


Въпрос: С какво може да ми бъде полезен вашият сайт при намирането на работа ?
Отговор:JobsPartner е сайт за търсене и предлагане на работа в Интернет. От една страна това означава, че фирми които имат нужда от нов персонал, могат да обявят своите позиции на нашият сайт. От друга страна, всеки потребител, може да се регистрира в портала като "Търсещ работа" и да попълни своята автобиография. По този начин тя става достъпна за всички регистрирани фирми, които търсят хора чрез нашият портал. Също така, създаденото CV през системата JobsPartner може да бъде запазено в PDF формат, или разпечатано в подходяща за презентиране форма.


Ако имате още въпроси, моля питайте ни тук

 

© 1998-2012,JobsPartner.bg® е услуга на   Human Relations Consulting AD.  Разработен от WebGate.BG  Всички права запазени !
Коментари, забележки, предложения към webmaster или се обадете на +359 (2) 439 5310, 439 5319. Вижте също Декларация и Общо споразумение.